• Butik 48 26 34 87
  • Billig fragt fra 39,- kr.
  • Værksted 48 20 15 45
  • Min Konto

Back to Top

Sony ZX770BN Bluetooth-hovedtelefoner med stø

Zoom

MDRZX770BNL.CE7/SONY

Ikke på lager - Måske udgået - RING 48 26 34 87 for Info

(Sidst opdateret: d. 10-03-2018 kl. 09:35)

1.833,95 DKK

Hurtigt overblik

Sony ZX770BN Bluetooth-hovedtelefoner med støjeliminering, Neodym, Blå

Detaljer

Ingen kabler, færre forstyrrelser, mere musik


Trådløs streaming med Bluetooth®: Trådløs streaming af dine yndlingsnumre med Bluetooth®. Par din smartphone eller tablet med disse Bluetooth-aktiverede hovedtelefoner, og nyd din musik og betjen afspilningslister og lydstyrke direkte fra din enhed..

NFC One-touch til øjeblikkelig tilslutning: Med teknologien Near Field Communication (NFC) hører kompleks opsætning fortiden til. Hold blot dine valgte NFC-kompatible enheder hen mod N-mærket på kabinettet for uden problemer at oprette forbindelse, og begynd derefter at streame indhold via Bluetooth. Ingen NFC? Intet problem. Du kan stadig oprette manuel forbindelse til Bluetooth vha. din enheds indstillingsmenu..

Digital støjeliminering giver færre forstyrrelser: Digital støjeliminering reducerer en lang række omgivende støj, når du lytter til musik. En mikrofon indbygget i hovedtelefonerne arbejder sammen med det digitale støjelimineringsprogram for at fjerne uønsket lyd. Hovedtelefonerne vælger den optimale tilstand (fly, tog eller kontor) baseret på en intelligent analyse af omgivelserne. Aktiver eller deaktiver støjeliminering med tænd/sluk-kontakten..

Dynamiske neodym-drivere leverer præcis lyd: De lette 40 mm dynamiske neodym-driverenheder får hovedtelefonerne til at levere slagkraftig, rytmisk respons på selv de mest krævende numre. Kombineret med den meget følsomme membran vil du være i stand til at skrue højere op for lyden i hovedtelefonerne og stadig nyde klar, præcis lyd i hele lydområdet..

Fyldig bas med styring af rytmerespons: Teknologien til styring af rytmerespons giver stram, dyb basrespons, der gør den perfekt til musikgenrer, der fokuserer på de dybe toner. En luftventil maksimerer luftstrømmen inden for det lave frekvensområde og optimerer effektiviteten af membranen for at give mulighed for en mere nøjagtig gengivelse af basrytmer..

Høj følsomhed giver kraftig og klar lyd: Med en høj følsomhed på 100 dB/mW ved brug af lydkablet (98 dB/mW med støjeliminering slået til) er disse hovedtelefoner meget effektive ved omdannelsen af elektricitet til akustiske signaler. Det betyder, at du vil høre en højere lyd i hele lydområdet (sammenlignet med mindre følsomme hovedtelefoner), når du lytter til musik via den samme kilde og ved samme lydstyrke..

Besvar opkald håndfrit med indbygget mikrofon: Uanset om du slapper af i stuen eller i haven, når du modtager et opkald, behøver du ikke at trykke på din telefon. Du skal bare parre din telefon med hovedtelefonerne via Bluetooth, og bruge den indbyggede mikrofon til at chatte løs..

Understøttelse af populære AAC- og aptX-codecs: Disse hovedtelefoner understøtter populære codecs i høj kvalitet, herunder AAC til iPhone/iOS-brugere og aptX® til ren trådløs lyd, som ikke går på kompromis med lydkvaliteten. aptX®-codec giver ren trådløs lyd, der skal sendes trådløst via Bluetooth ved at reducere størrelsen af lydfiler..

Polstrede ørepuder giver total komfort: Lyt med total komfort. Disse hovedtelefoner er bløde polstrede ørepuder, der dækker hele øret, så du kan nyde den langvarige komfort, du har brug for, når du vil lytte til det ene yndlingsalbum efter det andet..

Rustfri stålholder for komfort og holdbarhed: Lyt til din musik med total komfort. En rustfri stålholder i bøjlen giver dig mulighed for at finde den perfekte pasform, samtidig med at den giver fremragende holdbarhed på rejser..

Lyt med det medfølgende lydkabel: Har du lyst til at lytte til din musik uden Bluetooth? Så skal du bare tilslutte det medfølgende lydkabel til dine hovedtelefoner og sætte stikket i din foretrukne musikafspiller for at få lyd i høj kvalitet. Kablet er 1,2 meter langt og er konstrueret til at kunne holde til daglig brug..Sony ZX770BN Bluetooth-hovedtelefoner med støjeliminering. Magnet-type: Neodym. Farve på produkt: Blå

Specifikationer

Høretelefoner
MagnetNeodym
Design
Farve på produktBlå

Copyright: ajdata.dk a/s - 2014     Alle priser er inkl. moms . Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og udgåede varer